HometopmenuNieuwstopmenuOver KernkrachttopmenuDienstentopmenuThema'stopmenuTechniekentopmenuContact
Kernkracht Advies
Studie & Beroep
Sta je voor een belangrijke studiekeuze? Of zit je al een hele tijd niet lekker in je vel op je werk? Je wilt wat anders, maar je hebt geen idee hoe of wat? Dan ben je bij Kernkracht Advies aan het juiste adres.

Studiekeuze
MAVO, HAVO of VWO gedaan? Voor welke opleiding kies je nu? Lenie werkt met de Creatiespiraal van Marinus Knoope. Ze gaat van de (onmogelijke) Wens naar de Realiteit van het Talent. Alles wordt ingezet om het onbewuste naar boven te halen met RET, The Work, kernkwadranten en ze kijkt naar belemmerende overtuigingen. Na 4/5 ontmoetingen kan de inschrijving voor de vervolgopleiding plaats vinden.

Beroepskeuze
Veel mensen zijn bezig om zichzelf te ontwikkelen en willen graag een baan die daarbij past. Wat heb je in aanleg voor mogelijkheden? Wat heb je nodig op de werkvloer en welke werkstijl past bij jou? Lenie kan antwoorden geven op vragen als:

  • Wat wil ik, wie ben ik en wat kan ik?
  • Is het zakenleven de goede plaats voor mij?
  • Ben ik een goede adviseur of ben ik meer een leidinggevend type?
  • Houd ik van rust of zoek ik een dynamische werkomgeving?
  • Welke maatschappelijke richting of sector past bij mij?
  • Wat zijn mijn talenten?

Samen onderzoeken we je motivatie, je vaardigheden en je doel. Zo kom je dichter bij jezelf, leer je jouw kernkwaliteiten kennen en ben je beter in staat om goede loopbaan- of studiekeuze te maken. 
 

Homebottom menuNieuwsbottom menuOver Kernkrachtbottom menuDienstenbottom menuThema'sbottom menuTechniekenbottom menuContact